5 izgalmas karácsonyi ajándékötlet
2020. november 09. írta: Gondozásmentes floráriumok

5 izgalmas karácsonyi ajándékötlet

Hogy idén ne kényszer legyen az ajándékozás, hanem valódi öröm!

Kifogytál az ajándékötletekből? Úgy gondolod, hogy a feleségednek már mindene megvan? Szerinted egy férfinak nem könnyű ajándékot venni? 

Ha az alábbi ötletek közül választasz, garantáltan emlékezetessé teszed az idei ünnepet!

 

1. Gondozásmentes floráriumok

Bármilyen hihetetlennek is tűnik első hallásra, ma már ajándékozhatsz olyan dísznövényeket, amiket soha nem kell meglocsolni, vagy tápoldatozni!

A floráriumokban kialakított életfeltételek (elsősorban az optimális páratartalom, valamint a talaj összetétele) a növények természetes élőhelyének sajátosságait imitálják, lehetővé téve ezzel egy önfenntartó-önszabályozó ökoszisztéma kialakulását. A floráriumoknak így nincs szükségük gondozásra, csupán egy jól megválasztott helyre, és némi szeretetre!

Tovább a webshophoz

 collage_florarium_2020xmas.jpg

  

2. Önfenntartó mini bonsai

Ki ne szeretne egy fennséges bonsai fát magáénak tudni? A speciális szaktudást igénylő növény tartása azonban komoly felelősséggel jár, nem csoda, hogy a legtöbben visszariadunk tőle.

Tudtad, hogy különleges bonsai fák ma már teljesen önfenntartó formában is beszerezhetők? Azaz se öntözni, se nyírni nem kell őket, mégis hosszútávon otthonotok ékei lehetnek!

Itt megrendelheted őket!

collage_ficus_xmas2020.jpg

 

3. Smart Garden - az automata fűszerkert

Mit szólnál egy saját, automatizált konyhakerthez, amiben folyamatosan növekednek a bio zöldségek és fűszernövények?

A Smart Garden pontosan erre a megvalósíthatatlannak tűnő ötletre kínál megoldást: gyakorlatilag nincs más dolgod vele, mint szüretelni róla a szuperfriss zöldségeket, amikor csak kedved tartja!

Nem utolsó sorban egy igazán látványos, mégis letisztult, szupertrendi és egyben természetközeli dekoráció a konyhában, amin garantáltan megakad minden vendéged szeme!

További részletekért kattints ide!

collage_smartgarden_xmas2020.jpg

 

4. Egyedi holland ökogyanta ékszerek

 

Egy kifinomult és nőies ékszer, ami teljesen egyedi, hiszen a természet alkotta.

Elkészítésének módja megegyezik a borostyánkő keletkezésének folyamatával: a növényeket ökogyantával zárják el a levegőtől, így azok nem színeződnek el és nem nedvesednek, természetes szépségüket hosszútávon megőrzik.

Hogy a csomagolással se kelljen bajlódnod, az ékszerekhez elegáns díszdoboz is tartozik!

Itt online megrendelheted őket!

collage_jewel_xmas2020.jpg

 

5. Gondozásmentes növénydekorációk a karácsonyra hangolva

Gondozásmentes floráriumokat beszerezhetsz a karácsonyi dekorációhoz jól passzoló üde zöld törpe álciprussal beültetve is. 

Inspirálódj az alábbi webshopból, ahol még tillandsiát tartalmazó üveg karácsonyfadíszeket is találhatsz! collage_xmas2020.jpg

 

További ajándéktippeket itt találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondozasmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr6716274986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása