OfficeXPO - Well-being és a floráriumok
2019. november 06. írta: Gondozásmentes floráriumok

OfficeXPO - Well-being és a floráriumok

Egy hónapon belül a 3. kiállításunk!

A S/ALON Budapest és az Otthon Design kiállítás után 2019. október 17 és 19. között az OfficeXPO-n vettünk részt gondozásmentes floráriumainkkal. 

Az OfficeXPO fő üzenete az irodai "well-being" középpontba állítása: azaz a jobb munkavállalói teljesítmény elengedhetetlen feltétele a kellemes munkakörnyezetben való munkavégzés. Egy nagyvárosi irodában dolgozó munkavállaló számára pedig mi sem kézenfekvőbb megoldás a "well-being" megteremtésére, mint a természet becsempészése az irodába.

Itt kerültek gondozásmentes floráriumaink a képbe, mint az irodai növények 0 gondozási igényű, innovatív alternatívái. 

A S/ALON Budapest kiállításhoz hasonlóan, most is a Pont co.lab design stúdióval működtünk együtt, akik a már tőlük megszokott fiatalos lendülettel és kreativitással keltették életre a teret - ez aztán well-being a javából - de  beszéljenek inkább a fotók helyettünk!

pontcolab01.png

pontcolab02.png

inst07.png

inst06.png

img_2269.jpeg

 

További információkért klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondozasmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr4515290372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása