Összegyűjtöttük az idei Valentin nap legextravagánsabb ajándéktippjeit
2020. január 28. írta: Gondozásmentes floráriumok

Összegyűjtöttük az idei Valentin nap legextravagánsabb ajándéktippjeit

Mutatjuk, mivel lepd meg szíved választottját a biztos siker érdekében!

A gerbera unalmas, és hamar tönkremegy. Ha bonbont adsz, azt fogja gondolni, hogy elfelejtettél időben ajándékot venni, és próbálod menteni a menthetőt.

Szeretnéd elkápráztatni szíved választottját?

Mutatjuk, mivel lepd meg a biztos siker érdekében!

 

1. Gondozásmentes Ming Arália Bonsai

Ki ne szeretne egy fennséges bonsai fát magáénak tudni? A speciális szaktudást igénylő növény tartása azonban komoly felelősséggel jár, nem csoda, hogy a legtöbben visszariadunk tőle.

Tudtad, hogy különleges bonsai fák ma már teljesen önfenntartó formában is beszerezhetők? Azaz se öntözni, se nyírni nem kell őket, mégis hosszútávon otthonotok ékei lehetnek!

További információkért kattints ide!

ming_aralia_collage.jpg  

 2. Önfenntartó kávécserje

A kávécserje smaragdzöld leveleivel, magas díszítőértékével méltán lett az utóbbi év modern lakástrendjének meghatározó szereplője.

Ha igazán nagyot akarsz dobni, ajándékozd floráriumba telepített önfenntartó formában! Így nem lesz vele más dolga kedvesednek, mint elhelyezni a lakásban és csodálni levelei üde zöldjét!

Kíváncsi vagy, hogy hol tudod őket beszerezni?

Kattints ide a webshophoz! 

coffea_arabica_3.jpg

  

3. Egyedi holland ökogyanta ékszerek

Egy kifinomult és nőies ékszer, ami teljesen egyedi, hiszen a természet alkotta.

Elkészítésének módja megegyezik a borostyánkő keletkezésének folyamatával: a növényeket ökogyantával zárják el a levegőtől, így azok nem színeződnek el és nem nedvesednek, természetes szépségüket hosszútávon megőrzik.

Hogy a csomagolással se kelljen bajlódnod, az ékszerekhez elegáns díszdoboz is tartozik!

Itt online megrendelheted őket!

 gyantaekszer_collage_3.jpg

 

4. Dísznövény florárium

A szobanövények ma reneszánszukat élik. Ha viszont nem akarsz egy hagyományos szobanövénnyel egy rakás gondot is a párod nyakába aggatni, válassz floráriumot! A zárt ökoszisztémában a növények saját magukról gondoskodnak, a sikerélmény garantált!

Hogy hol szerezheted be ezeket a csodákat?

Itt megtalálod a webshopot

erlenm_collage_1.jpg

 

+1 tipp: Smart Garden, a kapszulás konyhakert

A Smart Gardent csak azoknak ajánljuk, akik nemcsak egy meglepetést keresnek, hanem addig nem nyugszanak, amíg szívük választottját el nem kápráztatják! A Smart Garden ugyanis egy olyan lebilincselő és szupermodern konyhai eszköz és egyben lakásdísz is, ami mellett senki nem megy el szó nélkül.

Az év minden napján friss, ízletes, sőt mi több organikus zöldséget termeszthettek vele, anélkül, hogy föld tapadna a kezetekhez. Nincs más dolgotok, mint feltölteni vízzel, áramforráshoz csatlakoztatni, tetszőleges növénykapszulákat választani hozzá, és hátradőlve készülni a szüretre!

Kíváncsivá tettünk?

További részletekért kattints ide!

smartgarden_collage.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondozasmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr5215413934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása